• ScanSnap iX1300 •

Som ScanSnaps hidtil mest praktiske scanner er iX1300 lille med stor indflydelse. Det gør det nemt for dig at maksimere din personlige produktivitet med en scanner, der passer ind i dit liv, på ethvert skrivebord, uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret.

iX1300’s innovative feed-sti skaber et lille operationelt fodaftryk, der gør den til vores mindste desktop-scanner til dato. Øjeblikkelig Wi-Fi-forbindelse og pc-fri scanning til cloud-tjenester ved hjælp af ScanSnap Cloud er alle en del af en smartere måde at arbejde på. iX1300 er spækket med tidsbesparende funktioner for at øge effektiviteten; uden ventetid på at varme op, er du klar til at gå på få sekunder. Plus, Return Path-funktionen betyder, at du øjeblikkeligt kan scanne individuelle ark uden selv at åbne låget. Og en 20-arks arkføder og en imponerende hastighed på 30 dobbeltsidede sider pr. minut lader dig afslutte scanningen på ingen tid overhovedet.

Den Ultra-kompakte størrelse. Gør den ideel på ethvert skrivebord og “på farten” takket være det lille operationelle størrelse.
Alsidighed Scan øjeblikkeligt ethvert dokument op til 2 mm tykt uden selv at åbne låget.
Praktisk produktivitet. PC-fri scanning med 30 dobbeltsidede sider i minuttet direkte til cloud, fil eller mobil.
Intuitiv software: Søg, administrer og hent nemt dine scannede dokumenter