ScanSnap iX1300

Som ScanSnaps hidtil mest praktiske scanner er iX1300 lille med stor indflydelse. Det gør det nemt for dig at maksimere din personlige produktivitet med en scanner, der passer ind i dit liv, på ethvert skrivebord, uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret.

iX1300’s innovative feed-sti skaber et lille operationelt fodaftryk, der gør den til vores mindste desktop-scanner til dato. Øjeblikkelig Wi-Fi-forbindelse og pc-fri scanning til cloud-tjenester ved hjælp af ScanSnap Cloud er alle en del af en smartere måde at arbejde på. iX1300 er spækket med tidsbesparende funktioner for at øge effektiviteten; uden ventetid på at varme op, er du klar til at gå på få sekunder. Plus, Return Path-funktionen betyder, at du øjeblikkeligt kan scanne individuelle ark uden selv at åbne låget. Og en 20-arks arkføder og en imponerende hastighed på 30 dobbeltsidede sider pr. minut lader dig afslutte scanningen på ingen tid overhovedet.

Den Ultra-kompakte størrelse. Gør den ideel på ethvert skrivebord og “på farten” takket være det lille operationelle størrelse.
Alsidighed Scan øjeblikkeligt ethvert dokument op til 2 mm tykt uden selv at åbne låget.
Praktisk produktivitet. PC-fri scanning med 30 dobbeltsidede sider i minuttet direkte til cloud, fil eller mobil.
Intuitiv software: Søg, administrer og hent nemt dine scannede dokumenter