• Fujitsu fi-8000 Serie •

Udviklingen af ​​markedets førende scannere, Fujitsu fi-8000-serien, leverer state-of-the-art teknologi designet til at løse nutidens forretningsudfordringer og drive bæredygtig værdiskabelse.

Drevet af 32 anmeldte patenter leverer de innovationer, vi har lavet til verdens mest pålidelige scanningsløsning, et produkt, du kan stole på, nu og i fremtiden. Resultatet er reduceret strømforbrug og state-of-the-art automatisk separationskontrol, der konsekvent leverer det perfekte foder. I mellemtiden kombineres Intelligent Sonic Paper Protection (ISoP) og verdens første billedovervågningsteknologi for sikker optagelse og beskyttelse af pas, hæfter eller blandede batches, selv når etiketter eller fotos er påsat.

MARKEDSDEFINERENDE PERFORMANCE
Clear Image Capture er en banebrydende proprietær optisk teknologiinnovation, der debuterer i Fujitsu fi-8000-serien. Ægte billedgengivelse og forebyggelse af farveskift leverer brancheførende OCR-nøjagtighedshastigheder og billedkvalitet, der overgår mulighederne for standard CIS eller CCD alene.

Vores patenterede automatiske separationskontrol leverer det perfekte feed, så organisationer kan scanne større mængder og blandede partier af dokumenter med tillid. Ved at registrere deres vægt og tilpasse og justere drejningsmomentet automatisk, elimineres fejlfremføring og midtscanningsafbrydelser.

Fujitsu fi-8000-serien beskytter dokumenter mod skader ved hjælp af innovativ ny teknologi. Patenteret billedovervågning identificerer alt for skæve dokumenter i realtid og stopper scanningsprocessen, før de kan blive beskadiget. ISOP (undtagen fi-8150, fi-8250-modeller) vil gøre det samme, hvis det registrerer unormale feed-lyde.

Den patenterede fødningsmekanisme sikrer sikker fangst af pas uden et bæreark, mens MRZ-genkendelse sikrer en konsekvent nøjagtig fangst af personlige data.

Unødvendige stop i scanningsprocessen elimineres ved automatisk at genkende og ignorere kort, klistermærker og små definerede vedhæftede filer. Denne patenterede teknologi er en udvikling ud over standard multi-feed-detektion, som stopper, når noget ud over et enkelt ark identificeres under gennemføring.

Hurtig opstartstid og op til 90 sider/min dupleks betyder, at Fujitsu fi-8000-serien leverer en yderst effektiv scanningsproces for den ultimative arbejdsgruppeproduktivitet. Inkorporering af USB 3.2 og gigabit LAN-forbindelse gør også hurtig filoverførsel mulig.

Overscanningskontrol: Juster automatisk scanningsområdet for at forhindre billedtab på skæve dokumenter, hvilket fjerner behovet for nogensinde at skulle genscanne let skæve dokumenter. Tre præcist placerede sensorer registrerer dokumentkanter og justerer scanningsområdet i overensstemmelse hermed, så det passer til dokumentet, selvom det er blevet indsat i en skæv vinkel.

Urethanvalser er modstandsdygtige over for absorption af olie fra NCR-papir, i modsætning til EPDM-ruller, som kan svulme op og påvirke fremføringsmomentet. Ved at bevare deres integritet undgås fejlindføring og papirstop for ensartet foderydelse.

Ergonomisk udformet stackerstøtte stabler pænt scannede dokumenter for hurtigere og nemmere post-scanning.

Kontakt os for yderligere information på:

Tlf: +45 70 26 81 80

Mail: info@scanconsulting.dk